miercuri, 5 decembrie 2007

La picnic...in aeroport

Incredibil cate chestii ciudate se pot intampla in tara noastra.Nici nu mai stiu...acum cateva zile va ziceam sa fiti mandri ca sunteti romani,dar cred ca sentimentul ala era din cauza momentului(Ziua Nationala).Ma bufneste rasu in fieacare zi cand ma uit la televizor...sau mai degraba ar trebui sa ma bufneasca plansu...ca nu e de ras nici povestea care urmeaza....
Ma uitam in seara asta la "Nasul" si in platou erau invitati doi juranalisti oarecare,care...sustineau cu dovezi(casete video)...ca in urma cu cateva zile s-au plimbat nestingheriti pe pista aeroportului Baneasa...din Bucuresti...aeroport international cica.
Baietii au povestit cum au intrat cu masina in incinta aeroportului,cum sau deplasat in picioare si fara sa se furiseze pana langa un avion,pe care au lipit o grenada de jucarie,cum s-au apropriat fara ca nimeni sa ii intrebe de un aviona al Armatei Romane,aflat din inamplare pe pista...Incredibil nu?
Oricine ar fi putut sa mearga si sa puna o bomba pe oricare din avioanele care aterizeaza pe aeroportul Baneasa....fara ca macar cineva sa il intrebe ce face acolo,cine e,sau pe cine cauta.
Directorul aeroportului sustine ca paza obiectivului este asigurata de o firma de paza,politia vamala si SRI,dar nimeni nu a mers sa ii intrebe pe baieti ce vant ii aduce pe pista aeroportului.
Aaaa...si mai tare...purtau casti de muncitori pe care era scris ceva de genul "al Qaida cunstruct" sau ceva de genul asta...
Oare daca vrea Bin Laden sa arunce ceva in aer in Romania,cu siguranta nu ar intampina nicio problema....Dar sunt foarte sigur ca nu o va face,pentru ca are si el nevoie de umpic de adrenalina...nu poate sa puna bomba numai asa fara sa simta macar un fioar rece pe spinare....cum ca ar putea fi prins.
Oare ce mai urmeaza?

Niciun comentariu: