joi, 20 decembrie 2007



Nu vroiam sa scriu despre acest caz,dar nu am de ales,pentru ca in ultimele 3 zile nu vad altceva la Tv decat pe Orban,purtat de jurnalisti in sus si in jos.
Parerea mea e ca totul este un linshaj politic.Adic nu o fi domnul Orban usa de biserica,si probabil ar fi trebuit sa isi dea de mult demisia,dar nici ceea ce se intampla acum nu mi se pare corect deloc.
Toata lumea aduce acuze asupra lui fara macar sa existe vreo dovada clara asupra acelor acuzatii.
Se poate intampla oricui sa derapeze cu masina si sa aiba un accident,dar asta nu inseamna ca acest lucru trebuie mediatizat intr-un asemenea hal.
Am observat ca in Romania,in mass-media,asta se foloseste.Inebunirea omului.Cei de la televizor iti umplu capul cu tot felu de tampenii.Cand se intampla ceva,toti sunt specialisti,toti isi dau cu parerea,toti cunosc problema,toti vin cu scenarii care mai de care mai pompoase,pentru a atrage atentia celor care se uita la tv,fara macar sa stie sigur ca ceea ce relateaza este adevarat sau nu.Pacat ca cetateanul de rand
este intoxicat cu orice nimic care unui ziarist i se pare interesant.
Revin la domnul Orban.De ce nu i se acorda,ca oricarui om,prezumtia de nevinovatie pana la dovedirea incidentului.Daca a lovit acea fata,sa putrezeasca in inchisoare dar daca nu a facut-o lasati-l naibi in pace ca e si el doar un om

Niciun comentariu: